Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ!

Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στα εργαστήρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψωμιού  η Πρώτη Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας εξελίσσει τις παραδοσιακές συνταγές ψωμιού και αρτοποιημάτων σε νέες γευστικές και υγιεινές προτάσεις ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Οι βαθιές γνώσεις  της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας συναντούν με επιτυχία τις ανάγκες  των ανθρώπων που έχουν δυσανεξία στην γλουτένη  καθώς επίσης και εκείνων που επιλέγουν μία υγιεινή διατροφή  δημιουργώντας για πρώτη φορά παραδοσιακά προϊόντα φούρνου όπως προζυμένια ψωμιά κουλούρια  και πίτες

Η Ελληνική παράδοση χτίζει μία γέφυρα με τις ανάγκες των σύγχρονων Ελλήνων παντρεύοντας την γεύση με την υγεία δίνοντας έτσι νέα κατεύθυνση στην παραδοσιακή αρτοποιεία.