ΑΦΟΙ ΓΡΟΥΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

ΑΦΟΙ ΓΡΟΥΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Περίπτερο: 
13
Stand: 
C21

Σ’ ένα μικρό εργαστήριο οπού η γνώση συνάντησε την παράδοση και το μεράκι δε έμενε παρά το αποτέλεσμα να ήταν εκπληκτικό.

Στη 2 άλφα τα αγνά υλικά και η ελεγχόμενη ποιότητα τους αποτελούν βασική μας προτεραιότητα, γιατί πιστεύουμε ότι αυτά είναι που εξασφαλίζουν προϊόντα κορυφαίας ποιότητας ικανά να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας.

Με την ολοκληρωμένη γκάμα σε κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης που υπάρχει σήμερα στην αγορά οργανώστε με σιγουριά τμήμα catering στο χώρο σας δίνοντας νέα πνοή στην εταιρία σας αλλά και αυξάνοντας τα κέρδη σας.

Διαλέξτε από την μεγάλη μας ποικιλία λιχουδιές αλμυρές αλλά και γλυκές όπως χειροποίητες χωριάτικες πίτες με τραγανό φύλλο και πλούσια γέμιση, λαχταριστές μπουκίτσες από φύλλο αέρος, σφολιάτες- κρουασάν αλλά και πεντανόστιμα κριτσίνια σε μεγάλη ποικιλία.

Με αξιοπιστία και συνέπεια επιδιώκουμε μια πιο ανθρωπινή και φιλική συνεργασία. Γι’ αυτό με χαρά σας καλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να μας αξιολογήσετε. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.