ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ

ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ

Περίπτερο: 
15
Stand: 
B13

    Η πορεία της εταιρείας ΑΦΟΙ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ Ε.Ε. ξεκίνησε πριν από τρεις γενιές από τον παππού ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, ο οποίος μετέδωσε την εμπειρία στο γιο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και στη συνέχεια στους εγγονούς του Ηλία και Βασίλη Κωνσταντά. Ευελπιστούμε ότι με τη βοήθειά σας θα συνεχιστεί η ανοδική πορεία της εταιρείας μας, με τη  νέα γενιά που έρχεται να συνεχίσει το έργο μας.

    Μετά από πολλά χρόνια επιτυχούς πορείας στο χώρο της αρτοποιίας, “κουβαλώντας” τις γνώσεις και τις γεύσεις των αρτοσκευασμάτων ,από τους παλαιοτέρους αποφάσισαν να επεκταθούν στο χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης. Δημιούργησαν σε ιδιόκτητο χώρο 20 στρεμμάτων, στην περιοχή Σχολάρι Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, μια υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα, συνολικής επιφάνειας 2.500 τ.μ.

    Στην εποχή της εξέλιξης και της τυποποίησης καταφέρανε χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και αγνά υλικά να έχουνε ανοδική πορεία. Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής με συνεχής ποιοτικούς ελέγχους στην παραγωγική διαδικασία κατέχουνε την πιστοποίηση ISO 22000.

    Η εταιρεία έχοντας κατακτήσει την προτίμηση των καταναλωτών με  τις  υπέροχες δημιουργίες της συνεχίζει να κρατάει αναλλοίωτο το ενδιαφέρον των πελατών εμπλουτίζοντας στο χώρο της αρτοποιίας τις γεύσεις στο ΚΡΙΤΣΙΝΙ και καινοτομεί στο χώρο των κατεψυγμένων με τα ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, με τα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΥΡΟΥ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ  τις ΣΑΡΙΚΟΠΙΤΕΣ που είναι μοναδικές με πολλά άλλα νέα προϊόντα και στο χώρο της ζαχαροπλαστικής.

    Με μεράκι, γνώση, εμπειρία και αφοσίωση στην απόλυτη ποιότητα το προσωπικό της εταιρείας δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης ώστε να υπάρχει άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας εντός και εκτός Ελλαδικού χώρου.

    Πεποίθηση μας  είναι ότι οι δημιουργίες της εταιρείας  Κωνσταντά αξίζουν της ιδιαίτερης προσοχής του κάθε πελάτη και είμαστε σίγουροι ότι πολύ γρήγορα θα ενταχθεί στον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο.

 Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ