Δ. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ

Η Δ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ασχολείται επί τρεις γενιές με τον πλήρη εξοπλισμό Εργαστηρίων Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας – Επεξεργασίας τροφίμων, Catering και Μονάδων Μαζικής Εστίασης και αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής στο χώρο της : Χώρος Παραγωγής 1.500 τ.μ. – Αποθήκες Α’ & Β’ Υλών 500 τ.μ. – Αποθήκες ετοίμων προϊόντων 1.000 τ.μ.

Χάρη στη πολυετή πείρα της, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της, τον μοντέρνο μηχανικό εξοπλισμό της, την συνεχή έρευνα στους νέους τομείς τεχνολογίας, και την συνεργασία της με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού (POLIN GROUP [POLIN, OSTALI, MIXER, RAM], BRAVO, POMATI, ACFRI, ZELAIETA, PRIMITALIA, COMENDA, κ.α.), έχει αποκτήσει την γνώση για να προτείνει την άριστη ποιότητα με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας διατηρούμε διαρκή έκθεση των ειδών που εισάγουμε, σε ιδιόκτητους χώρους των επιχειρήσεων μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Διατηρούμε επίσης πλήρη παρακαταθήκη εξαρτημάτων και ανταλλακτικών και τέλειο οργανωμένα συνεργεία σέρβις τόσο στην Βόρειο όσο και στην Νότιο Ελλάδα, από δικούς μας τεχνικούς για άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξή σας.

    Διαθέτουμε διαρκή έκθεση των κατασκευών και των εισαγόμενων ειδών μας στην βόρειο και νότιο Ελλάδα, σέρβις με συνεχή παρακαταθήκη ανταλλακτικών, και την φιλοδοξία να γίνουμε συνεργάτες σας.