Δ. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ

Δ. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ

Περίπτερο: 
15
Stand: 
B2

Η εταιρία μας ασχολείται επί τρεις γενιές απο το 1938, 80 χρόνια φέτος, με τον πλήρη εξοπλισμό Εργαστηρίων Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας – Επεξεργασίας τροφίμων, CATERING, και Μονάδων Μαζικής Εστίασης και αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής στο χώρο της : Χώρος Παραγωγής 1.500 τ.μ. – Αποθήκες Α’ & Β’ Υλών 500 τ.μ. – Αποθήκες ετοίμων προϊόντων 1.000 τ.μ.

Χάρη στη πολυετή πείρα της, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της, τον μοντέρνο μηχανικό εξοπλισμό της, την συνεχή έρευνα στους νέους τομείς τεχνολογίας, και την συνεργασία της με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού (POLIN GROUP [POLIN, OSTALI, MIXER, RAM], BRAVO, POMATI, ACFRI, ZELAIETA, ALMA, PRIMITALIA, COMENDA, κ.α.), έχει αποκτήσει την γνώση για να προτείνει την άριστη ποιότητα με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας διατηρούμε διαρκή έκθεση των ειδών που εισάγουμε, σε ιδιόκτητους χώρους των επιχειρήσεων μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Διατηρούμε επίσης πλήρη παρακαταθήκη εξαρτημάτων και ανταλλακτικών και τέλειο οργανωμένα συνεργεία σέρβις τόσο στην Βόρειο όσο και στην Νότιο Ελλάδα, από δικούς μας τεχνικούς για άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξή σας.

Παρέχουμε στους πελάτες μας πλήρεις μελέτες και υποδείξεις για την χρησιμοποίηση των χώρων και των δυνατοτήτων των συσκευών και μηχανημάτων καθώς και ειδικευμένους συνεργάτες για να τους βοηθήσουν να τελειοποιήσουν την τέχνη τους.

Η πολύχρονη συνεργασία μας με το μεγαλύτερο και αρχαιότερο εργοστάσιο της Ιταλίας, την POLIN επί 50 χρόνια, που παράγει φούρνους και μηχανήματα από το 1929 και αδιαμφισβήτητα είναι από τα μεγαλύτερα του κόσμου στο είδος του, μας έδωσε την δυνατότητα και την ευκαιρία να αποκτήσουμε τέτοια πείρα και γνώσεις, ώστε να μπορούμε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των πελατών τόσο σε θέματα λειτουργίας των μηχανημάτων όσο και σε θέματα του τρόπου παραγωγής των προϊόντων.

Διαθέτουμε διαρκή έκθεση των κατασκευών και των εισαγόμενων ειδών μας στην βόρειο και νότιο Ελλάδα, σέρβις με συνεχή παρακαταθήκη ανταλλακτικών, και την φιλοδοξία να γίνουμε συνεργάτες σας.