ΜΑΥΡΙΔΗ ΑΦΟΙ ΟΕ "PLAZA"

ΜΑΥΡΙΔΗ ΑΦΟΙ ΟΕ "PLAZA"

Περίπτερο: 
15
Stand: 
C16

Ποιοί είμαστε

Η εταιρία μας «Plaza – Mavridis Bros» ιδρύθηκε το 2008 και αποτελεί επάξια συνέχεια της «Plaza», μιας εταιρείας με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του παγωτού από το 1975. Αντικείμενο της είναι η μεταποίηση, τυποποίηση και το εμπόριο προϊόντων για τον κλάδο εστίασης (HO.RE.CA.).

Με εφόδιά τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία της «Plaza» και με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη συνεχίζουμε στα χνάρια της φίρμας που για σειρά ετών αποτέλεσε τον ορισμό της γεύσης και της ποιότητας στο παγωτό. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήσαμε

στη Βέροια σύγχρονες εγκαταστάσεις με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, για την παρασκευή των προϊόντων μας. Παράλληλα έχουμε αναπτύξει σημαντικό πελατολόγιο σε όλη την ελληνική επικράτεια, πετυχαίνοντας συνεργασίες στρατηγικής σημασίας.

Τι κάνουμε

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: σκόνη μαλακού παγωτού, ρόφημα σοκολάτας και άλλα δροσιστικά ροφήματα, σιρόπια γρανίτας, γαρνιρίσματος και σιρόπια καφέ, βάφλες, λουκουμάδες και άλλα εδέσματα.

Η εταιρία μας φροντίζει για την πλήρη και άμεση τεχνική υποστήριξη των πελατών μας, με άρτια εξοπλισμένο τμήμα service στη Βέροια και στην Αθήνα. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι ανά πάσα στιγμή στην διάθεση των πελατών μας για την επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος.

Που στοχεύουμε

Στόχος μας είναι η δημιουργία προϊόντων υψηλών γευστικών απαιτήσεων με τη χρήση υλικών κορυφαίων ποιοτικών προδιαγραφών παρέχοντας παράλληλα ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην πώληση μηχανημάτων επαγγελματικής χρήσης.