ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕ

Περίπτερο: 
13
Stand: 
C9

Ο όμιλος τροφίμων ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, δραστηριοποιείται στο εμπόριο Α’ υλών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής από το 1960, και αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά σημαντικούς οίκους του εξωτερικού όπως οι ICAM, Dr. Suwelack, Marsa.

Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής, εμπορική και τεχνική υποστήριξη, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τους επαγγελματίες του χώρου, απευθυνόμενη κατά κύριο λόγο σε τεχνίτες αρτοποιούς & ζαχαροπλάστες, αλλά και βιομηχανίες και βιοτεχνίες προϊόντων αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής.

Ο όμιλος τροφίμων Παπαγεωργίου διευρύνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό των προϊόντων του, με την ένταξη νέων καινοτόμων αλλά και παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Διαθέτει τα εμπορικά σήματα: PREMIER και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ενώ πρόσφατα δημιούργησε την premium σειρά υγρών και ξηρών προζυμιών ZYMITIS.

Η εταιρία στεγάζεται στην Πάτρα, σε εγκαταστάσεις που καλύπτουν μια επιφάνεια 3.000 τ.μ. και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αποθήκευση ξηρού και ψυχόμενου φορτίου. Διακινεί πάνω από 3.000 κωδικούς τροφίμων σε όλη την Ελλάδα, με ταχύτατες διαδικασίες εισαγωγής και διανομής.

Η εταιρεία εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης Ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2000 και HACCP.