ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ & ΣΙΑ ΟΕ

ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ & ΣΙΑ ΟΕ

Περίπτερο: 
15
Stand: 
D03

Η Εταιρεία

Το κίνητρό μας...

 

είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε κοντά σας, όπως κάνουμε σταθερά τα τελευταία 70 χρόνια, ζαχαρώδη προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα τους και την καινοτομία τους σε γεύση, σύσταση και συσκευασία.

Στηρίζοντας πολλές συνεργασίες παραγωγών στον Ελλαδικό και Ευρωπαϊκό χώρο και με γνώμονα την εμπειρία μας και τη δυναμική παρουσία μας στην ελληνική αγορά, επιλέγουμε για εσάς μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που σας προσφέρει εναλλακτικές επιλογές καλύπτοντας κάθε ανάγκη για το κατάστημά σας.

Από προϊόντα με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών μέχρι Ελληνικά παραδοσιακά γλυκίσματα, πολυτελείς Βελγικές πραλίνες και εποχιακά προϊόντα

 

...διατηρώντας σε υψηλά και σύγχρονα επίπεδα την εξυπηρέτηση & φροντίδα των πελατών μας και σε ανταγωνιστικά επίπεδα τις τιμές μας

 

...σας καλούμε να απολαύσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας και να μας δώσετε την ευκαιρία να συζητήσουμε για μια πιθανή νέα συνεργασία.

 

Σε πείσμα των καιρών, παραμένουμε έτοιμοι να συνεργαστούμε με αμοιβαία εμπιστοσύνη και να σας στηρίξουμε σε κάθε σας βήμα για να ξεχωρίσετε όπως άλλωστε το έχουμε αποδείξει με συνέπεια.

 

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, διαθέτουμε αποθηκευτικούς χώρους συντήρησης προϊόντων, συνάντησης και δειγματισμού συνεργατών.

 

Τα προϊόντα μας ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο, με δίκτυο συνεργατών, τοπικών εμπόρων και σημείων λιανικής πώλησης. Καταστήματα ζαχαροπλαστείων, εργαστηρίων ζαχ/κής, φούρνων, καφεκοπτείων, κάβες, οργάνωσης εκδηλώσεων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, mini-markets και με κάθε έναν που μοιράζεται μαζί μας τις ίδιες αξίες, η επιτυχημένη συνεργασία δικαιώνει τους κόπους και τις επιλογές και των δύο πλευρών.