ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε.

Από το 1999, όταν ο Παναγιώτης και ο Ηλίας Καραχάλιος σε μια γειτονιά της Αθήνας δημιουργούν ένα μικρό εργαστήρι προϊόντων ζύμη, συνεχίζουν να προσφέρουν με συνέπεια ένα μέλλον γεμάτο ποιοτικές γεύσεις και νέα καινοτόμα προϊόντα που βρίσκονται στην υπηρεσία του σύγχρονου επαγγελματία.. Γρήγορα αυτό το εργαστήρι γίνεται γνωστό σε όλη την Ελλάδα με το όνομα ΡΟΔΟΥΛΑ,  με προϊόντα που ξεχωρίζουν και γίνονται αγαπητά. Χειροποίητα πατητά προϊόντα ζύμης, με κορυφαίο αυτών, ακόμη και σήμερα, τη ζαμπονοτυρόπιτα. Ολοκληρωμένη σειρά Κρητικών προϊόντων που έχουν μέσα τους όλη την λεβεντιά της Κρητικής κουλτούρας αλλά και τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής. Διπλωμένα στο χέρι, τα τρίγωνα πιτάκια της Ροδούλα, με αγάπη και μεράκι, άνοιξαν την αγορά των ποιοτικών και νόστιμων προϊόντων στην κατηγορία των mini. Η πιό χαρακτηρηστική σειρά προϊόντων της Ροδούλα είναι οι πατσαβουρόπιτες. Μια παραδοσιακή συνταγή από την Ήπειρο που ξεχωρίζει. Σε διάφορα σχήματα πολλές γεύσεις οι πατσαβουρόπιτες της Ροδούλα έδωσαν χαρακτήρα και νοστιμιά στις πίτες. Μια μεγάλη επένδυση αποκαλύπτει την γλυκιά πλευρά της Ροδούλα. Μια κίνηση που καλύπτει ένα μεγάλο κενό στην αγορά του ποιοτικού γλυκού στην Ελλάδα. Φτιάχνοντας την πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής γλυκών, φροντίζοντας να δημιουργείτε μια νέα αντίληψη στην ζαχαροπλαστική. Με μικρά και προσεκτικά βήματα η εταιρία στρέφεται προς το εξωτερικό απ' όπου έρχεται και η επιβράβευση. Ο οργανισμός Ιnternational Taste & Quality Institute, γνωρίζει τα προϊόντα της Ροδούλα και τα επιβραβεύει ως προϊόντα ανώτερης γεύσης και ποιότητας. Προσπάθεια της εταιρίας  είναι να παράγονται πάντα ασφαλή, προσεγμένα, υγιεινά και ποιοτικά προϊόντα μέσα από σύγχρονες και πρότυπες διαδικασίες παραγωγής, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία μαζί με παραδοσιακά αυθεντικές συνταγές. Η ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε., σήμερα, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα.