ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Περίπτερο: 
13
Stand: 
B1

Η ενασχοληση της επιχειρησης με τον κλαδο της αρτοζαχαροπλαστικης ξεκιναει τη δεκατια του 1990.

Σε ενα μικρο εργαστηριο στα Καστρα η Υφαντιδου Αναστασια δημιουργει γλυκισματα και πειραματιζεται με νεες συνταγες . Το αποτελεσμα είναι η δημιουργια νεων και καινοτομων προιοντων , μοναδικών στη γεύση και στην εμφάνιση.Το δίκτυο διανομής αρχίζει και μεγαλώνει και καλύπτει σε χονδρική πώληση όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονικης.

Το 1997 η επιχειρηση ανοιγει το δικο της καταστημα λιανικής πώλησης στην οδο Ειρήνης και εμπλουτίζει τη γραμμή παραγωγής της με την παραγωγή άρτου και όλων των συναφων αρτοσκευασμάτων.Το 2004 γίνεται μετεγκατάσταση της επιχείρησης στην οδό Λαγκαδά 25 στο κέντρο όπου είναι και η έδρα της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρηση κατάφερε να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτων αλλα και των συνεργατών της.Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας , η γνώση της αγοράς με την πείρα των 27 ετών αλλά και το μεράκι για δημιουργία την καθιστούν σταθερό σημειο αναφορας για μεγάλο καταναλωτικό κοινό της πόλης μας.

Ο στόχος της επιχείρησης για βελτίωση είναι συνεχής και σταθερός και αποσκοπεί στη διάθεση των δημοφιλών της προιόντων και απο αλλα κανάλια διανομής τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική αγορά.