ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΕ - ΠΡΟΦΟΡΜΑ ΑΕ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΕ - ΠΡΟΦΟΡΜΑ ΑΕ

Περίπτερο: 
13
Stand: 
A7

Η εταιρεία ΠΡΟΦΟΡΜΑ ΑΕ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1988 στη Θεσσαλονίκη, με κύριο αντικείμενο την εφαρμογή ειδικών οξύμαχων πλακιδίων σε εργοστάσια παραγωγής τροφίμων αναψυκτικών και άλλων χώρων με ιδιαίτερες απαιτήσεις στα δαπεδα τους.

Το 1998 η βάση της Εταιρείας μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητους χώρους στο EUROTECH στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, και έδωσε έμφαση πέραν των βιομηχανικών έργων στο εμπορικό κομμάτι χονδρικής και λιανικής προσθέτοντας στην γκάμα της νέα υλικά, αποκλειστικά και μόνο επώνυμων οίκων του εξωτερικού.

Με εργαλείο την γνώση και την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της, παρέχει κάθε συμβουλή και βοήθεια για την εφαρμογή των υλικών.

Προτάσεις, λύσεις και φωτογραφίες απο έργα, σε συνδυασμο με συμβουλες εφαρμογής, είναι άμεσα διαθέσιμα και στο site της εταιρείας : www.proforma-sa.gr

Ο υπεύθυνος τεχνικός της εταιρείας εντοπίζει και επισημαίνει τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες που έχουν οι συγκεκριμένες εφαρμογές προτείνοντας τη κατάλληλη λύση σε κάθε επισκευή ή νέα κατασκευή.

Τα δάπεδα στις βιομηχανίες και τις βιοτεχνίες παραγωγής τροφίμων, χημικών προιόντων, και άλλοι επαγγελματικοί χώροι εκτός από το ότι χρειάζονται αυτά τά ειδικά υλικά , συνήθως απαιτείται και άμεση προμήθειά τους. Με γνώμονα λοιπόν την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, η ΠΡΟΦΟΡΜΑ ΑΕ διατηρεί ετοιμοπαράδοτα σχεδόν όλα τά υλικά σε ικανές ποσότητες, στην αποθήκη της στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Επιγραμματικά διατίθενται: Πλακίδια klinker της INTERBAU σε διάφορα πάχη, επιφάνειες και χρώματα πού συνάδουν με τους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ειδικά εποξικά υλικά STEULER-KCH για κόλληση και στοκάρισμα, απο τό κορυφαίο παραγωγό. Ανοξείδωτα σιφώνια , κανάκια και λοιπές κατασκευές από τη LEONI προσαρμοσμένες στον εκάστοτε χώρο. Σιλικόνες ΟΤΤΟCHEMIE , προφίλ –αρμοί διαστολείς DURAL, πολυμερικά στοιχεία ΑNRIN, πλακιδια ΚLINGENBERG, καθαριστικά PATINA-FALA κλπ.