Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος, 2018 - 15:37

Οι καλύτεροι «πρεσβευτές» των ελληνικών τροφίμων και της γαστρονομίας φιλοξενούνται μέχρι και αύριο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις εκθέσεις Detrop Boutique και Artozyma, στις οποίες συμμετέχουν όλοι οι ζαχαροπλάστες και αρτοποιοί της χώρας.

... περισσότερα

Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος, 2018 - 15:20


Αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιάννης Τσιρώνης

Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος, 2018 - 12:23

Με τρεις σημαντικές εκθέσεις, τη Detrop Boutique, την Artozyma και την «Ελλήνων Κόσμημα», κλείνει τον Φεβρουάριο η ΔΕΘ-Helexpo, που το επόμενο τετραήμερο θα βρίσκεται παράλληλα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δίνοντας βήμα σε 654 επιχειρήσεις των τριών κλάδων.

Η Detrop Boutique και η Artozyma, που διοργανώνονται από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καταλαμβάνουν φέτος εκθεσιακό χώρο που ξεπερνά τα 20.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ θα φιλοξενήσουν 190... περισσότερα

Δευτέρα, 22 Ιανουάριος, 2018 - 10:51

Σημείο συνάντησης του κλάδου της ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσει το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής που θα διοργανωθεί από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 8ης ARTOZYMA, την οποία διοργανώνει στο ίδιο διάστημα η ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση των ζαχαροπλαστών της χώρας, η οποία φιλοξενείται για πρώτη φορά στην ARTOZYMA.

Δευτέρα, 7 Μάρτιος, 2016 - 12:33

Υψηλή επισκεψιμότητα, που μεταφράστηκε συνολικά σε 31.137 επισκέπτες (εμπορικοί και ειδικές κατηγορίες-ομαδικές επισκέψεις) πέτυχαν από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου οι εκθέσεις Detrop Boutique και Artozyma, που επί ένα τετραήμερο έδωσαν τον παλμό των κλάδων των τροφίμων-ποτών, της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών που πέρασαν τις... περισσότερα

Σάββατο, 27 Φεβρουάριος, 2016 - 18:15

Οι νέες τάσεις στην παραγωγή και εμπορία των τροφίμων-ποτών, η γευσιγνωσία, η τεχνολογία-καινοτομία στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική, οι καινούργιες εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα και η γαστρονομία, αποτελούν το επίκεντρο των εκδηλώσεων των εκθέσεων DETROP BOUTIQUE και ARTOZYMA, που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Σάββατο, 27 Φεβρουάριος, 2016 - 18:03

Εφαλτήριο για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων αποτελούν οι εκθέσεις Detrop Boutique, Artozyma και Ελλήνων Κόσμημα, που εγκαινιάστηκαν απόψε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Τα τρόφιμα και ποτά βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος της ελληνικής οικονομίας και γι’ αυτό είναι κύριο μέλημα της κυβέρνησης η εύρεση τρόπων για την προώθηση των εξαγωγών τους, όπως ανέφερε εγκαινιάζοντας την Detrop ο... περισσότερα

Σελίδες