Ταυτότητα Artozyma  

H Artozyma είναι το κλαδικό εκθεσιακό γεγονός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Φιλοξενεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πρώτων υλών, συσκευασίας και εξοπλισμού και μέσα από πρωτότυπα θεματικά αφιερώματα και πολυάριθμες εκδηλώσεις, αναδεικνύει τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στον κλάδο. 

   

‘Eνα τριήμερο γιορτής και καινοτομίας 

Το επαγγελματικό προφίλ της έκθεσης, αναδεικνύουν οι στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις τύπου b2b μεταξύ εκθετών και αγοραστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στα showroom των εκδηλώσεων παρουσιάζονται τα πιο ευφάνταστα και καινοτόμα δημιουργήματα από νέους δημιουργούς, αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, ενώ παράλληλα, συντρέχουν κορυφαίες εκδηλώσεις, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής, Bakery & Pastry Lab, Master Classes και εκδηλώσεις γαστρονομίας και γευστικής εκπαίδευσης. 

 

   

ARTOZYMA 2022

Πλήθος κόσμου στις Artozyma-Detrop Boutique 2022

Ξεπέρασαν τα 1.000 τα επιχειρηματικά ραντεβού hosted buyers και εκθετών - Sold out οι παράλληλες εκδηλώσεις. Προ πανδημίας... μνήμες «ξύπνησε» το εκθεσιακό «δίδυμο» Artozyma-Detrop Boutique, με τους επισκέπτες να κατακλύζουν το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 2 έως τις 4 Απριλίου. Πέραν όμως της συνεχούς ροής και του πλήθους των επαγγελματιών των κλάδων της αρτοζαχαροπλαστικής και των delicatessen τροφίμων που βρέθηκαν εκεί, οι εκθέτες υπογράμμισαν την ποιότητα των επιχειρηματικών επαφών που πραγματοποίησαν με δυνητικούς αγοραστές, εξασφαλίζοντας σε πολλές από αυτές ακόμα και παραγγελίες. Μάλιστα, τα επιχειρηματικά ραντεβού μεταξύ προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών και εκθετών ξεπέρασαν τα 1.000.