Ημερίδα - "Η Πιστοποίηση των Προϊόντων χωρίς γλουτένη στην Ελλάδα"

Seminars & Workshops Area, Ημιώροφος Περιπτέρου 15 - Κυριακή 3 Απριλίου


Η Ελληνική Εταιρία Κοιλιοκάκης σε συνεργασία με την TUV Hellas και τον κ. Ιωάννη Μπαράκο (lead auditor), παρουσιάζουν τα νέα δεδομένα στην πιστοποίηση των προϊόντων χωρίς γλουτένη. Στην ημερίδα συμμετέχει και ο chef κ. Μαρίνος Κοσμάς, ιδιοκτήτης της εταιρίας Novus Gluten Free Concepts, ο οποίος θα μεταφέρει την εμπειρία του από την gluten free αγορά. 

 

Πρόγραμμα Ημερίδας - Κυριακή  3 Απριλίου, 12:00-14:00


Θέμα: Η Πιστοποίηση των Προϊόντων χωρίς γλουτένη στην Ελλάδα

Ομιλίες 

  • Crossed Grain Trademark: Η σήμανση των προϊόντων χωρίς γλουτένη, ανάγκη για όλους όσους ακολουθούν Δίαιτα Ελεύθερη Γλουτένης
    Ελπίδα Γαλανοπούλου, Γενική Γραμματέας Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης

     
  • Η διαδικασία επιθεώρησης με βάση το πρότυπο του AOECS (Association of European Coeliac Societies)
    Ιωάννης Μπαράκος, Lead Auditor TÜV HELLAS (TÜV NORD)
     
  • Μια επιχείρηση χωρίς γλουτένη από το 0 μέχρι σήμερα
    Μαρίνος Κοσμάς, Chef Owner Novus Gluten Free Concepts