PASTRY CHEF, BRUNO COURET

Revisited classical French pastries, with no gelatin
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2022 - 11:00-13:30 - (Περίπτερο 15)


O Bruno είναι τεχνικός σύμβουλος στην εταιρεία flavors & chefs και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να παρουσιάσει master class, είναι λάτρης των συνταγών που ξεκινούν από το μηδέν, έχει ζήσει στη Θεσσαλονίκη αρκετό καιρό καθώς συνεργαζόταν με σχολή ζαχαροπλαστικής της πόλης, μας τιμά με την παρουσία του για 2η φορά στην έκθεση ΑΡΤΟΖΥΜΑ καθώς ήταν ένας από τους κριτές του 1ου Πανελλήνιου διαγωνισμού ζαχαροπλαστικής που έγινε το 2020 κατά τη διάρκεια της έκθεσης από τη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος.