PASTRY CHEF, FLORENT CANTAUT

ΤΙΤΛΟΣ:FRENCH CHOUX
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2022 - 16:30-19:00 - (Περίπτερο 15)


O Florent είναι Γάλλος ζαχαροπλάστης και ιδρυτής της εταιρείας sweets-consulting, συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες πρώτων υλών στη Γαλλία και παρέχει τις τεχνικές του συμβουλές, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας σεμινάρια ζαχαροπλαστικής & εκπαιδεύοντας εργαζόμενους σε πολλές επιχειρήσεις, συνεργάζεται με γνωστή σχολή ζαχαροπλαστικής στη Γαλλία παραδίδοντας θεματικά σεμινάρια, είναι λάτρης του παραδοσιακού Γαλλικού choux, έχει εργαστεί στο παρελθόν σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, μας τίμα με την παρουσία του για 2η φορά καθώς είχαμε την τιμή να είναι ένας από τους κριτές του 1ου Πανελληνίου Διαγωνισμού ζαχαροπλαστικής.