PASTRY CHEF, ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΠΑΛΑΜΑΡΟΥΔΑΣ

Βλέποντας τη Γαλλική Ζαχαροπλαστική με Ελληνική ματιά.
ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/2022 - 13:30-16:00 - (Περίπτερο 15)


Τον Λάσκαρη τον διακρίνει μια καινοτόμο φιλοσοφία, έχει δημιουργική ανησυχία, πάθος για τελειότητα & παραμένει πιστός στην αριστοτεχνική ζαχαροπλαστική. Ξεκινά κάθε παρασκευή του από την αρχή, καταφέρνει με τη σύνθεση των υφών & γεύσεων στα γλυκά του να διεγείρει πλήθος συναισθημάτων & αισθήσεων. Δηλώνει ανοιχτά πως η ζαχαροπλαστική για εκείνο είναι εθιστική.

Θεωρείτε ένας από τους éclair experts & ασχολείται με τη σύνθεση menu σε εστιατόρια & consulting. Έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό. Στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής που έγινε το 2020 από τη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος κατέκτησε μαζί με την ομάδα του το ασημένιο μετάλλιο. Είναι ιδιοκτήτης του γνωστού καφέ ζαχαροπλαστείου ΚΕΝΤΡΙΚΟ στη Σαμοθράκη οπού δημιουργεί αριστουργήματα.