Pastry Lab - Masterclasses Zαχαροπλαστικής

Περίπτερο 15 - Καθημερινά 2 - 4 Απριλίου


Στη φετινή Artozyma η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, φιλοξενεί αξιόλογους Pastry Chefs επίτιμα μέλη της Λέσχης από το εξωτερικό και μέλη της Λέσχης από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες τάσεις της ζαχαροπλαστικής τέχνης. Θα πραγματοποιηθούν 7 Master Classes και τις 3 ημέρες του Pastry Lab στο Περίπτερο 15 διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. 


 

Πρόγραμμα Pastry Lab

  11:00-13:30 13:30-16:00 16:30-19:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/2022 -
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΤΙΑ
PASTRY CHEF
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΠΑΛΑΜΑΡΟΥΔΑΣ

ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
PASTRY CHEF
ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΣΑΡΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2022
REVISITED CLASSICAL FRENCH PASTRIES, WITH NO GELATIN
PASTRY CHEF
BRUNO COURET

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ CONTEMPORARY BONBONS
PASTRY CHEF
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

FRENCH CHOUX
PASTRY CHEF
FLORENT CANTAUT
ΔΕΥΤΕΡΑ 4/4/2022
BABY SHOWER BOY or GIRL ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ
PASTRY CHEF
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΓΛΥΚΑ
PASTRY CHEF
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ
-